• KUHADA hosting agencija: premium hosting serveri
×

Ubrzanje web stranice – optimizacija brzine WordPress web stranica

Ubrzanje web stranice – optimizacija brzine WordPress web stranica

Moja WordPress Web stranica  je spora!

Bilo da se radi o “profesionalno” rađenoj  web stranici ili nekoj verziji in-house izrade web stranice ili web shopa često nam se klijenti javljaju s problemom sporog učitavanja internet web stranice, pogotovo često riječ je o sporoj WordPress web stranici.

Razvili smo set tehnika koje daju rezultate u najrazličitijim stanjima koje smo zatjecali kod klijenata.

Ubrzanje web stranice ima veliki utjecaj na konveziju* i rang na Googlu, neka američka testiranja su pokazala da ubrzanje učitavanja web stranice s 8 na 2 sekunde može povećati prodaju i za 74%.

Ubrzanje vaše web stranice je vitalno važno jer ako se web stranica predugo učitava posjetitelji će jednostavno napustiti stranicu prije nego se učita do kraja i kao rezultat vaš bounce rate* će se značajno povećati što će kao rezultat imati pad Google rejtinga na rezultatima pretrage.

To će utjecati na konverziju, posjetitlji / kupci neće kod vas naći ono što nudite, a oni traže, pa sporost web stranice utječe i na direktnu kupnju ako se radi o vašem web shopu.

Nakon višemjesečnog testiranja, razvili smo neke svoje tehnike ubrzanja koje slijedimo i primjenjujemo, a koje što je najvažnije daju rezultate, samo trajanje, broj radinih sati, možemo odrediti nakon analize /uvida u stanje, što zahtjeva pristup i administraciji te omogućavanje pristupnih podataka za vašu web stranicu.

Besplatna analiza vaše web stranice

Svaki klijent dobije besplatnu analizu s tri nezavisna servisa za testiranje brzine web stranice.

 

CDN (content delivery network) za ubrzanje web stranica

Po dogovoru zakupljujemo CDN (content delivery network) servis mreže više servera i trenutno je najviša razina kad se traži brzina dostupnosti  web stranice, web portala, web shopa. Ako se radi o portalima ili većim web shopovima svakako preporučujemo korištenje CDN-a bez obzira na naše kvalitetne servere.

Kako ubrzati WordPress web stranicu u 20 jednostavnih koraka 🙂

Na Internetu je mnoštvo sličnih kontradiktornih i naslova i članka, iz iskustva kažemo da je jednostavno ne bi se radilo u 10, 15 ili 20… koraka, da je jednostavno svi bi imali super brze web stranice.

 

Zatražite ponudu za ubrzanje WordPress web stranice

*konverzija – omjer posjetitlja/gledatelja  i aktiviranih /onih koji su postali vaši klijenti, konverzija je tim uspješnija / veća kada za što manji broj posjetitelja dobijemo tim veći broj kupaca /klijenata.
** bounce rate – postotak posjetitelja web stranice koji su  napustili web stranicu u prve dvije sekunde

Oznake:

Leave a Reply

Your email address will not be published.