• KUHADA hosting agencija: premium hosting serveri
×

WordPress HOSTING Hrvatska

NVMe SSD Optimalna rješenja za brze i pouzdane WORDPRESS web stranice

WORDPRESS HOSTING HRVATSKA

NAJPOVOLJNIJI WORDPRESS HOSTING PAKETI U HRVATSKOJ

2021. najnovija generacija značajki za WordPress!
Instalirajte sami WordPress na klik (#1 word class Softaculous Auto Installer), ili ćemo to mi učiniti besplatno za vas.

IZDVOJENI WORDPRESS HOSTING PAKETI cijene

isključivo SSD serveri top performansi – MariaDB – PHP 8 – 32/64 procesori – 256gb ram

Wordpress Hosting

10 GB SSD prostor
Neograničeno GB prometa
Najnoviji PHP: 5.x-7.x i 8.x
Neograničeno E-mail adresa
Besplatan SSL certifikat
Razdoblje 1 godina

55€ / 414,4kn
68,75€ / 512,34kn s pdv

reseller hosting

WebShop WordPress Hosting

15 GB SSD prostor
Neograničeno GB prometa
Najnoviji PHP: 5.x-7.x i 8.x
Neograničeno E-mail adresa
Besplatan SSL certifikat
Razdoblje 1 godina

75€/565kn
93,75€/706kn s pdv

hosting

VPS WordPress Hosting

6 vCPU jezgri
400 GB SSD prostor
16 GB RAM memorije
400 Mbit/s po portu
Razdoblje 1 mjesec

125€/942kn
156,25€/1177,26kn s pdv

full managed s održavanjem

Zašto WordPress hosting?

Neke prednosti hostinga WordPressa uključuju:

  • Nevjerojatno je brz
  • Sigurnije je
  • Povećano vrijeme rada
  • Vaš je poslužitelj uvijek ažuriran
  • Namjenska korisnička podrška

Dodatno poklanjamo FREE antimalware provjeru vaše web stranice nakon transfera na naše servere

NAJPOVOLJNIJI WORDPRESS HOSTING PAKETI U HRVATSKOJ

Serveri Premium klase, najbolje konfiguracije servera iz Data centra dodatno su pojačane!

Web Hosting vs WordPress hosting

Pojašnjenja najčešćih pitanja Zašto WordPress hosting.

Web hosting je ključna potreba svakog internetskog poslovanja. Za poslovnu web stranicu, potreban vam je web hosting plan ili paket. Jednostavno je tako. Međutim, odabir prave vrste web hosting paketa može biti zbunjujući.

Web hosting agencije nude mnogo različitih vrsta paketa. Za svakoga tko posjeduje web stranicu to znači mnogo različitih tehničkih pojmova koje bi trebao poznavati. Najčešće ćete u ponudi vidjeti Sahred hosting, VPS, WordPress hosting i Dedicirane poslužitelje.

Dvije najčešće tipa hostinga ako je web stranica izgrađena u WordPressu: WordPress hosting i tzv. Shared hosting.

Web hosting u usporedbi sa  WordPress hostingom: Ukratko

Pojam web hosting odnosi se na sve dostupne oblike web hostinga. To je krovni izraz koji se odnosi na sve vrste plana hostinga web stranica koje možete pronaći. WordPress hosting poseban je podskup planova web hostinga koji naglašava WordPress platformu.

Kategorija web hostinga WordPress preklapa se s drugim vrstama hostinga. Ovisno o davatelju usluge i vrsti plana koji odaberete, mogli biste završiti sa zajedničkim WordPress hostingom, VPS WordPress hostingom, cloud WordPress hostingom ili namjenskim WordPress poslužiteljem. Kao kategorija, WordPress hosting manje ima veze s vrstom poslužitelja, a više s dodatnim značajkama koje dolaze s planom.

Dakle, pokušavajući razumjeti razliku između web hostinga i WordPress hostinga, najvažnije je znati da to nisu dvije različite stvari. Web hosting širi je pojam, a WordPress hosting podskup je onoga na što se izraz odnosi.

Što je WordPress hosting?

WordPress hosting okruženje je za hosting koje je posebno dizajnirano za web stranice WordPress. Zamislite to kao da nosite dobro krojeno odijelo prilagođeno vašem tijelu. WordPress hosting prilagođen je za rad s WordPress web stranicama.

 

vim sigurnosnim problemima WordPressa kad se pojave i brže ih riješiti. A u nevjerojatnom slučaju da vas hakiraju, imat ćete tim za podršku koji ima iskustva s napadima specifičnim za WordPress i njihovim popravcima.

Vaš je poslužitelj uvijek ažuriran. Tim koji upravlja vašim hostingom pobrinut će se da poslužitelj uvijek koristi najnoviji softver, tako da vaša web stranica radi što učinkovitije. Njihov je cilj učiniti vas sretnima, a vaša web stranica u svakom trenutku raditi vrhunskim kapacitetom.

Namjenska korisnička podrška. Timovi za podršku koji vode upravljane WordPress hosting račune stručnjaci su za WordPress. Ta se razina specijaliziranog znanja isplati kad imate problem. Oni nude iskusnu podršku, rješavanje problema i hosting rješenja problema kad god je to potrebno.

Povećano vrijeme rada. Između besprijekorne integracije s vašim poslužiteljem i sustavom za upravljanje sadržajem (CMS) i automatskih ažuriranja koja održavaju vašu web stranicu u najboljoj dostupnoj verziji WordPressa, vaša će stranica posjetiteljima biti češće dostupna.

Postoje li nedostaci u WordPress hostingu?

WordPress hosting prilagođenije je rješenje za hosting, što znači da nije za svakoga.

Specijalizirane značajke koje uključuje znače da obično dolazi s višom cijenom od nekih drugih opcija web hostinga, osobito dijeljenog hostinga. Za neke vlasnike malih tvrtki ili pojedinačnih web stranica to otežava prodaju od osnovnog plana zajedničkog hostinga .

Osim toga, postoje ograničenja u pogledu toga koliko prilagodbi možete učiniti na svojoj web lokaciji. Neki WordPress domaćini ograničavaju dodatne dodatke koje možete koristiti, često zbog sigurnosnih razloga. Ako vaša web lokacija zahtijeva dodatke za funkcioniranje koji se nalaze na ograničenom popisu domaćina, možda ćete morati pronaći drugu opciju hostinga ili potražiti alternativni dodatak. (HostGator kupci na našim upravlja WordPress plana može pronaći cijeli popis nije dozvoljeno dodataka ovdje .)

I kao što ste vjerojatno već pretpostavili, WordPress hosting možete koristiti samo ako imate WordPress web mjesto. Ako ste za izradu svoje web stranice odabrali drugi CMS ili graditelj web stranica, WordPress hosting nije opcija.

Kome treba WordPress hosting?

WordPress hosting ima najviše smisla za svakoga tko ima web stranicu izgrađenu na WordPressu i želi:

Poboljšanu sigurnost i lakše ažuriranje koje uključuje manje rada i potrebno znanje s vaše strane. Upravljani WordPress hosting znači da se tim brine o tim stvarima umjesto vas, a vi ne morate brinuti o tome.

Više mogućnosti prilagođavanja. Budući da je plan hostinga za WordPress posebno konfiguriran za CMS, iskusniji programeri za WordPress potencijalno mogu proširiti funkcionalnost sustava za upravljanje sadržajem i učiniti više s njim.

Kada razmatrate svoje mogućnosti hostinga za WordPress, imajte na umu da će različiti paketi i pružatelji usluga nuditi različite vrste planova hostinga za WordPress. Ako je vaše poslovanje na manjoj strani, potražite Shared ili cloud WordPress hosting kako ne biste potrošili više novca nego što morate. Za veće tvrtke s većim prometom i složenim potrebama, htjet ćete pronaći VPS ili namjensku WordPress opciju hostinga.

Trebate li WordPress hosting za WordPress web lokaciju?

Ne! Nemojte misliti da vaš odabir WordPressa znači da morate pristupiti WordPress planu web hostinga. Svaki plan web hostinga koji odaberete trebao bi raditi s WordPressom.

WordPress hosting samo znači da ćete koristiti više značajki specifičnih za WordPress nego s općenitijim planom web hostinga.

Što je Shared hosting?

Za vlasnike web stranica najčešća alternativa WordPress hostingu je klasični Shared hosting tj. dijeljeni web hosting – pružatelj web hostinga koristi jedan server za hostiranje većeg broja web stranica. Većina tih web stranica nema dovoljno prometa ili ne zahtjeva ogromne količine prostora da im treba vlastiti poslužitelj web stranice. Svi oni štede novac iznajmljujući prostor na serveru koji dijele s drugima to se naziva Shared hosting i 95% ponude hostinga u Hrvatskoj su takvi Shared paketi.